kamer3SAM_2156voork woonhuis

Vakantie studio prijzen

Vakantie studio Eijsden, beschikt over 2 studio's en 1 twee persoons kamer, die geboekt kunnen worden vanaf 2 overnachtingen. Verhuur aan bedrijven die regelmatig terug keren in onze accomodatie, informatie en prijzen in overleg.

 • Studio (1) is geschikt voor maximaal 2 personen. Klik hier voor info en prijzen.
 • Kamer (2) is geschikt voor maximaal 2 personen. Klik hier voor info en prijzen.
 • Studio (3) is geschikt voor maximaal 2 personen. Klik hier voor info en prijzen.

Bij aankomst op uw vakantie/studio, ligt in de koelkast een stukje limburgse vlaai voor u klaar, voor bij de koffie/thee.

Reserveren

Het maken van een reservering is heel makkelijk. U kunt bellen met +31(0)6 23121946 (Ingrid / Ingmar) of mailen naar info@vakantiestudioeijsden.nl. Vermeld in de mail uw contactgegevens met telefoonnummer, de gewenste aankomstdatum en vertrekdatum, het aantal personen en uw aanvraag zal zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen. U ontvangt een ontvangstbevestiging met alle informatie betreffende uw aanvraag reservering.

Aanbetaling

Om uw boeking te kunnen bevestigen, verwachten wij van u een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag die u per bankoverschrijving kunt doen. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van het aantal personen en de duur van uw verblijf. Deze gegevens zullen opgesomd zijn in de ontvangstbevestiging van de reserveringsaanvraag. Wanneer de aanbetaling van u is ontvangen zal er een definitieve reserveringsbevestiging per mail naar u worden gestuurd. Let op! Uw boeking is pas bevestigd op het moment dat wij uw aanbetaling hebben ontvangen èn u de definitieve reserveringsbevestiging per mail van ons heeft ontvangen. De check-in en check-out tijden zullen vermeld zijn op de definitieve reserveringsbevestiging.

In/Uitchecken

Inchecken vanaf 15.00 uur tot  20.00 uur (of in overleg). Als u eerder aankomt kunt u alvast uw auto parkeren. Bij aankomst in de accomodatie, dient u het resterende bedrag contant te betalen. Uitchecken op de dag van vertrek graag voor 11.00 uur.

Roken

Onze gehele accomodatie is rookvrij. Maar u heeft wel de gelegenheid om buiten “droog” een sigaret te roken.

 

Langer verblijf

Zoekt u een Vakantie studio voor een langer verblijf, b.v voor een verhuizing of voor uw werk.  Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Indien de beschikbaarheid dit toelaat kan de accomodatie aangeboden worden aan overige belangstellenden. De minimaal duur is 2 maanden, maximale verblijfsduur is in overleg. Borg is 1 maand huur.

 

 • Vakantie studio 3 gelegen begane grond 49 m2 (1-2 personen)
 • Vakantie studio 1 eerste verdieping 42m2 (1-2 personen) 
 • Kamer 2 eerste verdieping 21m2 (1-2 personen)
 • Per 01-03-2021 wordt kamer 2 nu  eerste verdieping 21m2, wordt dan 31m2 aangeboden als een Vakantie studio 2 met prive balkon (1-2 personen)

Neem contact met ons op voor beschikbare datums.

 

Inclusief

 

 • gas/water/licht/Wifi
 • Geheel ingerichte keuken, gemeubileerd en gestoffeerd          
 • 1 x per maand schoonmaak van de  Vakantie studio
 • Inclusief toeristen belasting