huiskamer3SAM_2156

Vakantie studio prijzen

Vakantie studio Eijsden, beschikt over 3 studio's die geboekt kunnen worden vanaf, 2 overnachtingen in het laag seizoen en vanaf 3 overnachtingen in het hoog seizoen. Verhuur aan bedrijven die regelmatig terug keren in onze accomodatie, informatie en prijzen in overleg.

 • Studio (1) is geschikt voor maximaal 2 personen. Klik hier voor info en prijzen.
 • Studio (2) is geschikt voor maximaal 2 personen. Klik hier voor info en prijzen.
 • Studio (3) is geschikt voor maximaal 2 personen. Klik hier voor info en prijzen.

Bij aankomst op uw vakantie/studio, ligt in de koelkast een stukje limburgse vlaai voor u klaar, voor bij de koffie/thee.

Reserveren

Het maken van een reservering is heel makkelijk. U kunt bellen met +31(0)6 23121946 (Ingrid / Ingmar) of mailen naar info@vakantiestudioeijsden.nl. Vermeld in de mail uw contactgegevens met telefoonnummer, de gewenste aankomstdatum en vertrekdatum, het aantal personen en uw aanvraag zal zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen. U ontvangt een ontvangstbevestiging met alle informatie betreffende uw aanvraag reservering.

Aanbetaling

Om uw boeking te kunnen bevestigen, verwachten wij van u een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag die u per bankoverschrijving kunt doen. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van het aantal personen en de duur van uw verblijf. Deze gegevens zullen opgesomd zijn in de ontvangstbevestiging van de reserveringsaanvraag. Wanneer de aanbetaling van u is ontvangen zal er een definitieve reserveringsbevestiging per mail naar u worden gestuurd. Let op! Uw boeking is pas bevestigd op het moment dat wij uw aanbetaling hebben ontvangen èn u de definitieve reserveringsbevestiging per mail van ons heeft ontvangen. De check-in en check-out tijden zullen vermeld zijn op de definitieve reserveringsbevestiging.

                                                                                         Annuleringen

Bij een annulering een maand voor de gereseveerde datum krijgt u uw 50% aanbetaling geheel terug gestort op uw bankrekeningnummer. Korter annuleren dan een maand, zult u de aanbetaling ( 50% van het totaalbedrag ) verliezen, deze is dus niet terug te vorderen. De resterende 50% brengen wij u niet in rekening. U kunt hier eventueel een annuleringsverzekering bij een verzekeringsmaatschappij voor afsluiten, dit is niet bij ons mogelijk. Wanneer u een boeking maakt, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

In/Uitchecken

Inchecken vanaf 15.00 uur tot  20.00 uur (of in overleg). Als u eerder aankomt kunt u alvast uw auto parkeren. Bij aankomst in de accomodatie, dient u het resterende bedrag contant te betalen. Uitchecken op de dag van vertrek graag voor 11.00 uur.

Roken 

Onze gehele accomodatie is rookvrij. Maar u heeft wel de gelegenheid om buiten “droog” een sigaret te roken.

 

Short stay - Long stay

 

 • Zoekt u een tijdelijke woonruimte voor uw medewerkers?
 • Werk je op projectbassis in de omgeving Maastricht en voelt een Hotelkamer benauwend?
 • Heeft u, uw woning verkocht en zoekt u een tussen oplossing?
 • Zit u in een langdurig zorgtraject en wil u als patiënt tussen de behandelingen helemaal toe rust komen?  
 • Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Indien de beschikbaarheid het toelaat, kan de accomodatie aangeboden worden aan overige belangstellenden. De verblijfsduur is minimaal 2 maanden. (anders in overleg)

Short stay en Long stay bieden wij aan vanaf, begin oktober tot eind maart.

Prijzen zijn vanaf € 895,00 per maand en voor 1 persoon.  (Borg is 1 maand huur)

 

 • Vakantie studio 1 eerste verdieping 42m2 (1-persoon)
 • Vakantie studio 2 eerste verdieping 31m2 met eigen dakterras (1 persoon) 
 • Vakantie studio 3 begane grond 49m2 (1-2 personen)

 

Neem contact met ons op voor beschikbare datums.

 

Inclusief

 

 • gas/water/licht/Wifi
 • Geheel ingerichte keuken, gemeubileerd en gestoffeerd          
 • 1 x per maand schoonmaak van de Vakantie studio
 • Inclusief toeristen belasting